آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

طرز تهیه کتلت

  • ۰۹:۴۵

طرز تهیه کتلت خوشمزه

کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر شدن غذا کمک میکنند.

 کتلت

  

 مواد لازم برای تهیه کتلت

مواد لازم برای تهیه این کتلت ترد و خوشمزه عبارتند از: گوشت چرخکرده، سیب زمینی، پیاز، پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه و نمک. کالری کتلت و ارزش غذایی آن بستگی به مواد استفاده شده در آن دارد. در اینجا جدول کالری و ارزش غذایی بر اساس مواد ذکر شده به علاوه سه قاشق روغن زیتون برای سرخ کردن محاسبه شده استکتلت خوشمزه. توجه کنید که کالری روغن آفتابگردان از روغن زیتون بیشتر نیست. بلکه فقط چربی روغن زیتون از نوع سالم تری است.

طرز تهیه کتلت

  • مرحله 1

    ابتدا پیاز را رنده درشت کنید.

  •  مرحله 2

    سپس سیب زمینی را رنده ریز کنید.

  •  مرحله 3

    گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

  •  مرحله 4

    با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.

  •  مرحله 5

    بهتر است نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  •  مرحله 6

    سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید. و پس از آن حرارت را کم کنید.

  •  مرحله 7

    از مایه کتلت مقداری بردارید و در دستتان به فرم دلخواه که معمولا برای کتلت به صورت بیضی کشیده ست در بیاورید.

  •  مرحله 8

    زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.

  •  مرحله 9

    تمامی کتلت ها را به همین ترتیب در تابه بگذارید.

  •  مرحله 10

    وقتی یک سمت کاملا سرخ و قهوه ای شد برگردانید تا سمت دیگر کتلت نیز سرخ شود.

  •  مرحله 11

    توجه کنید که حرارت گاز ملایم باشد تا کتلتها مغز پخت شوند.

  •  مرحله 12

    کتلتها را کلفت نگیرید تا خوب پخته شوند.

  •  مرحله 13

    با گوجه و خیارشور نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کتلت

سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.

کتلت‌ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.

منبع: همه چی تمام

  • ۱۵۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی