آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

نکته های ریز و مهم آشپزی

  • ۰۹:۱۲

خوشمزه تر شدن خورش قیمه
برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.

 

Image result for ‫خورش قیمه‬‎

خارج کردن ژله از قالب
قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنید. سپس‌ کناره‌های ژله را با انگشتان خیس از ظرف به آرامی جدا کنید. قالب را به مدت ده ثانیه در آب گرم فرو برید، تا جداره‌ی ژله کمی ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بیرون آورید و به آرامی تکان دهید تا ژله کاملاً از قالب جدا شود؛ آنگاه یک بشقاب مرطوب را روی دهانه‌ی قالب بگذارید و ‌قالب و بشقاب را با همدیگر برگردانید و قالب را به آرامی تکان داده و از روی ژله بردارید.

تهیه ترشی
ـ سرکه‌ ی ترشی باید خالص و بدون آب باشد، بهترین سرکه برای ترشی سرکه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبودید، قبل از تهیه‌ی ترشی باید آن را چند جوش بدهید تا ترشی کپک نزند.

ـ ظرفی که می‌خواهیم ترشی را در آن بریزیم، باید کاملاً تمیز و خشک و دری محکم داشته باشد.
ـ‌ انواع میوه‌ و سبزی‌هایی که به مصرف ترشی می‌رسد باید شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ـ ترشی را حتماً در جای خنک قرار دهید.

ترد ماندن بیسکوییت
در قوطی آن چند حبه قند بیندازید و در ضمن هرگز آن را در قوطی غیر قابل نفوذ یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید.
پف کردن سفیده تخم مرغ
برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

برطرف کردن کم نمکی پلو
اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداری آب نمک تهیه کرده و با آب روغن مخلوط کنید، سپس آن را بوسیله‌ی کفگیر بر روی تمام قسمت‌های پلو بریزید؛ بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد.

جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ
برای اینکه تخم مرغ، هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، کمی نمک یا سرکه به آب آن اضافه کنید و با حرارت معمولی آن را بپزید، در هر حال بهتر است تخم مرغ‌ها را قبل از پخت زمان کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا دمایی که از یخچال گرفته است تعدیل شود.

اگر در حین پخت، تخم مرغ ترک خورد، فوراً آن را از آب بیرون آورده مقداری نمک بر جای ترکیدگی بپاشید، تا دوباره به هم بچسبد

نکاتی در مورد لیمو عمانی
ما از مادران خود یادگرفته ایم که وقتی می خواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم باچاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنیم اما …
ما از مادران خود یاد گرفته ایم که وقتی می خواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم با چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنیم اما بهتر است به جای سوراخ لیمو عماتی را از وسط دو نیم کنیم و هسته های آنها را خارج کنیم که اگر تلخ بود تلخی آن با خارج کردن هسته ها از بین برود یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که حتما از شب قبل لیمو ها را در آب خیس کنید .سعی کنید از پودر لیمو استفاده نکنید زیرا خورشت شما را کدر می کند .

قابل ذکراست معروف ترین و بهترین لیموعمانی متعلق به کشور عمان پایتخت اردن می باشد و شهرت جهانی دارد.

چگونه فلفل تند را از فلفل شیرین تشخیص دهیم
تندی فلفل به خاطر دانه های داخل آن می باشد فلفل ها با یکدیگر فرق دارند بعضی از آنها تند هستند و بعضی دیگر شیرین هستند .

معمولا از ظاهر فلفل می شود به تندی آن پی برد اگر فلفل ریز باشد معمولا تندتر است . و یا اینکه اگر فلفل تازه نباشد و چین وچروک داشته باشد و رنگش تیره باشد تندی بیشتری دارد .

اگر فلفل براق باشد معمولا تند تر است از بوی فلفل هم می توان به تندی آن پی برد . اگر می خواهید تندی فلفل شما کمتر باشد دانه های درون فلفل را خارج کنید .

منبع:prepare.food.blog

  • ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی