آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

گریل سینه مرغ با ساندویچ ساز به همراه سس خردل ترخون

  • ۰۹:۳۲

طرز تهیه گریل کردن سینه مرغ معمولا شامل نصف شدن سینه مرغ از وسط و سپس صاف شدنش هست چون سینه نازک و یک دست می شه و سریع می پزه لذا پخت آسان تر می شود ولی در این دستور می خوایم سینه کامل مرغ رو گریل کنیم بنابراین برای درست گریل کردن سینه مرغ باید موارد تکنیکی رو مو به مو رعایت کرد تا نتیجه نهایی که عالی هم هست رو دریافت کنیم درست گریل کردن مرغ حتی از درست پختن استیک هم سخت تر هست چون اگر استیک رو کمتر بپزید می شه تعبیر به آبدار بودن کرد اما به دلایل بهداشتی گوشت مرغ نمی شه خام باشه زیرا خورنده ممکن هست اذیت شود اگر هم بیش از حد بپزید مرغ به سرعت سفت و خشک و داغون می شه فقط یک حالت موجود هست و باید اون رو دریافت کنیم ، برای کنار این سینه گریل شده یه سس عالی ترخون و خردل هم داریم.

مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان چهار عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
استاک مرغ یک چهارم پیمانه
خامه دبل یک دوم پیمانه
خردل دو قاشق غذاخوری
ترخون خشک یک قاشق چای خوری یا یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

گریل مرغ با ساندویچ ساز

گریل مرغ با ساندویچ ساز

تکنیک اول Brining یا قرار دادن مرغ با نمک و شکر و ادویه جات به مدت یک شب هست که این کار البته اجباری نیست ولی اگر این کار رو بکنید ضرر نمی کنید من مرغ رو شب قبل با پیاز سیر و آویشن تازه و میخک در آب نمک و شکر قرار دادم.
توی تکنیک Brining مرغ به مدت یک شب تو یخچال استراحت کنه یا بیرون از یخچال ؟؟؟ حتما داخل یخچال باشه.

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه

تکنیک دوم که بسیار مهم هست تمپرینگ هست که اگر مرغ رو از یخچال در بیارید و بی محابا روی گریل بذارید چون مرغ سرد هست مرکز اون نسبت به خارج اون که در تماس با گریل داغِ سردتر میشه ، این اختلاف حرارت رو می تونید به دو صورت برطرف کنید یا مرغ رو زیاد بپزید تا مرکز اون بپزه و سطح اون خشک بشه و یا مرغ رو حتما دو ساعت قبل از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه که این تکنیک برخلاف بالایی اجباری هست ، سینه ها رو کاملا با روغن آغشته کنید و نمک فلفل بزنید.

گریل کردن مرغ در ماکروفر

تکنیک سوم گریلینگ هست که برای گریل درجه حرارت خیلی مهم هست درجه حرارت باید متوسط رو به زیاد باشه اگر گاز برقی دارید درجه رو در مرز بین متوسط و زیاد تنظیم کنید اگر گاز گازی دارید با چند بار تمرین میزان مناسب حرارت رو به دست بیارید.

گریل کردن چیست

گریل کردن چیست

در ایران به اشتباه به حرارت فوقانی فر می گن گریل ولی گریل حرارت یک سو و از زیر و به واسطه فلز هست حرارت یک جانبه و از بالا برویل نام داره بنابراین گریل رو روی حرارت قرار بدید تا کاملا داغ بشه ، سینه رو روی گریل بذارید این کار رو می شه با تابه معمولی هم کرد.

طرز تهیه مرغ گریل در فر

یک جسم سنگین نقش خوبی در یکنواخت پختن مرغ ایفا می کنه.

طرز تهیه مرغ گریل شده در مایکروویو

تایمر رو روشن کنید با نظارت بصری می شه کاملا از بغل مواظب مرغ بود و از جزییات روند پخت مطلع شد بعد از دو و نیم دقیقه مرغ رو نود درجه بچرخونید تا خطوط مربعی گریل روی سینه بیفته ، دقت کنید منظور از این رو به اون رو کردن نبود و روی همون طرف باید این کار رو کرد.

طرز تهیه مرغ گریل شده برای سالاد سزار

بعد از دو و نیم دقیقه دیگه مرغ رو از این رو به این رو کنید پنج دقیقه از شروع پخت
به نظر من حرارت رو کمی کمتر و زمان رو کمی بیشتر کنید تابه باید کاملا داغ بشه قبل از شروع

طرز تهیه سینه مرغ در فر

عرض کردم که کاملا می شه از بغل مواظب قضیه بود

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه

طرف دوم رو هم دقیقا پنج دقیقه دیگه به همون ترتیب بپزید (دو تا دو و نیم دقیقه). اگر خوب عمل کنید می تونید مربع های دقیق روی سینه خلق کنید

طرز تهیه مرغ گریل در فر

برای سس استاک رو حرارت بدید تا حجم اون نصف بشه

طرز تهیه مرغ گریل شده در مایکروویو

سپس خامه رو اضافه کنید

گریل کردن مرغ در ماکروفر

و در نهایت خردل و ترخون

روش گریل کردن فیله مرغ

روی حرارت ملایم غلیظ کنید تا جایی که با انگشت بشه پشت قاشق اینجوری کرد.

طرز تهیه مرغ گریل شده برای سالاد سزار

با زرشک پلو و کمی سالاد سرو و عالی بود. نرمی سینه باید در حد ماهی (کمی سفت تر ) باشه. این رو بخورید مثل من پروتئین محبوبتون به مرغ تغییر وضعیت می ده.

طرز تهیه سینه مرغ در فر

این هم برشی از کار برای اثبات با آدم حرف می زنه!
سینه مرغ گریل شده یک آموزش آشپزی ساده که فقط نیاز به یک دستگاه گریل یا ساندویچ ساز دارد تا بتوانید یک غذای خوشمزه و مقوی رو تهیه بفرمایید.

منبع: آشپزخانه ها

  • ۳۱۳۶
سورنا قادری

سلام !!

وبلاگ خوبی دارید . 

لطفا وبلاگ ما رو هم ببینید و دنبال کنید . 

hamdamha.blog.ir

تشکر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی