- جمعه ۲ اسفند ۹۸
- ۱۷:۲۱
مواد لازم:
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آرد ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ لیوان
شکر ۱/۱/۴ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ ابتدا آرد،وانیل،بیکینگ پودر و نمک(یک پینچ) را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید.شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.این مرحله خیلی مهم هست.
۲ روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.
۳ قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
سایر نکات:
کیک را بلافاصله بعد از پختن از ظرف در نیاورید چون ممکن است براحتی در نیاید و کیک شما نصف شود.
اگر از روغن جامد استفاده کنید کیک بهتری خواهید داشت.
منظور از لیوان برای مواد لازم یک عدد لیوان دسته دار فرانسوی است.
در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کیک اضافه کنید.
منبع: sarayematlab
- ۲۰۴