آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

طرز تهیه جوجه کباب لذیذ و خوشمزه

  • ۱۱:۱۶

مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب

جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، و اگر نکات تهیه آن را به خوبی انجام دهید به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای جوجه کباب

  • جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم
  • آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل
  • زعفران حل شده (یا پاپریکا) : مقداری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • پیاز :2 عدد

مراحل اولیه آماده سازی جوجه کباب

وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند.

جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم.

طرز تهیه جوجه کباب اصولی و خوشمزه

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ).

بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم.

سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا و پیاز خرد شده مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.

جوجه هارو چجوری به سیخ بزنیم ؟

بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم ، به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم.

سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.

(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم

سپس اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می کنیم.

نکته های مهم جوجه کباب

  • برش مرغ ها را باید طوری خرد کنید که نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه قطعه کردن مرغ ، چربی ها را از آن جدا کنید.
  • بهترین نوع خرد کردن پیاز برای مزه دار کردن جوجه ها این است که پیازها را خلالی خرد کنید.
  • برای طعم دار کردن جوجه ها ابتدا آن را با روغن مایه ( نه کره) کاملا بپوشانید و بعد نمک و آبلیمو را اضافه کنید تا جوجه ها سفت نشوند.
  • به جای اینکه زعفران را به همه ی مواد جوجه کباب بزنید که تمامی مواد بوی زعفران و طعم اون رو بگیرند بهتره است یک ساعت در داخل زعفران دم کرده بخوابانید.

جوجه کباب خوشمزه

همچنین بخوانید: 

ماهی کیلکا سوخاری

طرز تهیه 3 نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای اکبرجوجه

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب

جوجه کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خواص جوجه کباب

جوجه از جمله غذاهایی است که بیشترین پروتئین در آن یافت می شود و همانطور که می دانید ما نیاز خود را از پروتئین حیوانی و گیاهی تامین می کنیم.

افرادی که دنبال کاهش چربی های اضافی هستند باید بدانند که مرغ بهترین گزینه ای است که می توان به آن اشاره کرد، البته صرفا مصرف سینه ی مرغ به این افراد توصیه می شود چون کم حجم بوده و چربی آن نصف یک تکه استیک است و حتی برای پوکی استخوان افراد بزرگسال توصیه می شود.

در تحقیقاتی که در سالهای گذشته صورت گرفته، مشخص شده است که جوجه برای بیماری آلزایمر و بیماری چشم ناشی از کهولت سن بسیار مفید بوده و از آن پیشگیری می کند.

منبع : جوجه کباب نمناک

  • ۱۱۵
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی