آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی و خوش رنگ

  • ۱۳:۵۸

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

مواد لازم برای درست کردن ترشی کلم قرمزترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز  به میزان دلخواه
  • نمک به میزان کافی
  • سرکه  به مقدار کافی
  • پودر فلفل قرمز   مقداری

ترشی کلم قرمز

 

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

کلم را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف شیشه ای یا دبه  بریزید و داخل آن نمک ، فلفل و سرکه اضافه کنید .سرکه باید روی کلم ها را بپوشاند. سپس در ظرف را ببندید و در یخچال یا یک جای خنک قرار دهید تا رنگ سرکه بعد از چند روز تغییر کند و قرمز رنگ شود و خود کلم هم نرمتر شود. همچنین اگر بخواهید ترشی زودتر آماده شود و کلم نرمتر شود آن را قبل از ریختن در شیشه در آب جوش کمی بجوشانید.

 نکاتی مهم برای درست کردن ترشی کلم قرمز

در وبلاگ  کاراینفو همراه ما باشید

  1. ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
  2. می توان یک قاشق غذا خوری(25 گرم) شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند و یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
  3. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد و از کیفیت ظاهری ترشی کلم می کاهد.
  4. می توانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم خاص و نوستالژی آن از بین خواهد رفت.
  5. ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود. پس از آماده شدن، آن را در یخچال نگهداری کنید.
  6. اگر به دنبال تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ هستید بهتر است هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید (به اندازه مصرف یک هفته) چون این ترشی با ماندن به تدریج رنگش را از دست میدهد.
  7. اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند .
  8. اگر از سرکه سفید استفاده کنید خوشرنگ ماندن ترشی طولانی تر میشود. 
  9. کلم هر چقدر خوشرنگ تر باشد،ترشی شما هم خوشرنگ تر میشود.
  10. مقدار ترشی و آب بستگی به ذائقه خودتان دارد،میتوانید کم و زیادش کنید.
  11. ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.  
  12. استفاده از آب لبو در خوش رنگ کردن ترشی تاثیر گذار است اما اگر کلم خوشرنگ باشد احتیاجی به استفاده از آن نیست.

 

منبع : نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی