- شنبه ۲ شهریور ۹۸
- ۱۳:۵۸
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مواد لازم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
- کلم قرمز به میزان دلخواه
- نمک به میزان کافی
- سرکه به مقدار کافی
- پودر فلفل قرمز مقداری
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
کلم را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف شیشه ای یا دبه بریزید و داخل آن نمک ، فلفل و سرکه اضافه کنید .سرکه باید روی کلم ها را بپوشاند. سپس در ظرف را ببندید و در یخچال یا یک جای خنک قرار دهید تا رنگ سرکه بعد از چند روز تغییر کند و قرمز رنگ شود و خود کلم هم نرمتر شود. همچنین اگر بخواهید ترشی زودتر آماده شود و کلم نرمتر شود آن را قبل از ریختن در شیشه در آب جوش کمی بجوشانید.
نکاتی مهم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
در وبلاگ کاراینفو همراه ما باشید
- ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
- می توان یک قاشق غذا خوری(25 گرم) شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند و یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
- برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد و از کیفیت ظاهری ترشی کلم می کاهد.
- می توانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم خاص و نوستالژی آن از بین خواهد رفت.
- ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود. پس از آماده شدن، آن را در یخچال نگهداری کنید.
- اگر به دنبال تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ هستید بهتر است هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید (به اندازه مصرف یک هفته) چون این ترشی با ماندن به تدریج رنگش را از دست میدهد.
- اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند .
- اگر از سرکه سفید استفاده کنید خوشرنگ ماندن ترشی طولانی تر میشود.
- کلم هر چقدر خوشرنگ تر باشد،ترشی شما هم خوشرنگ تر میشود.
- مقدار ترشی و آب بستگی به ذائقه خودتان دارد،میتوانید کم و زیادش کنید.
- ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.
- استفاده از آب لبو در خوش رنگ کردن ترشی تاثیر گذار است اما اگر کلم خوشرنگ باشد احتیاجی به استفاده از آن نیست.
منبع : نمناک
- مربا و ترشی
- ۲۰۸