- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۱۵:۱۹
موادِ لازم :
بسکوییت پتی بُر= ۲ بسته
زرده ی تخم مرغ= ۲ عدد
شکر= ۵ ق غ
وانیل= ۲/۱ ق چ
کره= ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو= ۴ ق غ
شیر= ۱۲ ق غ
پودر دارچین= ۱ ق غ
نکته :
اگر که دوست دارید میزانِ مواد شکلاتی بیشتر باشه یک بسته بسکوییتِ پتی بُر کافیه که در اینصورتم خیلی خوشمزه ست
دستور تهیه :
ابتدا زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه هم زده تا مواد کِرِم رنگ و کِشدار بشه سپس کره را درون ظرف ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا ذوب بشه به محضِ ذوب شدن کره پودر کاکائو رو اضافه میکنیم سپس مخلوط شکر و تخم مرغ رو به مواد اضافه میکنیم (تمامِ این موارد خیلی سریع باید با هم مخلوط بشن و شعله حتما باید ملایم باشه تا پودر کاکائو نسوزه) و هم میزنیم در آخر شیر و پودرِ دارچین رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم سپس شعله رو خاموش کرده چند دقیقه اجازه میدیم مواد از داغی بیوفته وقتی مواد کمی خُنک شد بسکوییت خُرد شده رو اضافه میکنیم و با مواد شکلاتی مخلوط کرده و توی قالب که از قبل به وسیله ی کیسه ی فریزر یا سِلِفون پوشیده شده ریخته و سطح مواد رو با پشت قاشق صاف کرده و به مدت ۱ ساعت درون فریزر گذاشته تا سفت بشه (بیشتر از یک ساعت بزارید خیلی سفت میشه و برای بُرِش دادن دچار مشکل میشید) بعد از توی فریزر خارج میکنیم و با کارد بُرش میزنیم شکلات موزاییکی آماده ی سِرو هست در صورت دلخواه میتونید بهش گردو یا پسته اضافه کنید.
منبع: اینستاگرام
- ۱۱۳