آسمونیا

مطالب گوناگون از سراسر وب

ماهی کیلکا سوخاری

  • ۰۱:۳۴

ماهی کیلکا سوخاری یک روش پخت عالی و آسان برای تهیه این غذای دریایی است که باعث می شود از خواص و فواید خوردن این ماهی خوشمزه بهره مند شوید.

مواد لازم:

ماهی کیلکا سیصد گرم
۱ عدد پیاز درشت
1/2 استکان آبلیمو
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه
۱ لیوان آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
۱ ق م پودرسیر


 طرز تهیه :

اول ماهی کیلکاهای پاک شدمونو بهش پیاز خلال شده و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو اضافه میکنیم و میزاریم دوساعت تو یخچال بمونه و مزه دار شه و استخون وسطش نرم شه و راحت جداشه
بعد دو ساعت ماهیو درآورده و استخون وسطش که نرم شده براحتی جدا میکنیم.
کامل استخون وسطشو درمیاریم.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه 3 نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

طرز تهیه جوجه کباب لذیذ و خوشمزه


در ظرفی تخم مرغو با کمی نمک و فلفل و پودر سیر خوب هم میزنیم و بعد دوتا از ماهیارو از قسمت شکم روی هم گزاشته و بعد تو تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری میزنیم اول تو تخم مرغ زده شده با نمک و پودرسیر میزنیم.
بعد در آرد سوخاری میغلتونیم.
سرخشون میکنیم با حرارت ملایم...خیلی خوشمزه میشه و خوردنشم راحته چون دیگه استخون وسطو نداره بفرمایید نوش جان کنید کاملا روش برشته و مغزش پخته و خوشمزه.

 

منبع: shekarabad95

  • ۱۷۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی