- دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹
- ۰۱:۳۴
ماهی کیلکا سوخاری یک روش پخت عالی و آسان برای تهیه این غذای دریایی است که باعث می شود از خواص و فواید خوردن این ماهی خوشمزه بهره مند شوید.
مواد لازم:
ماهی کیلکا سیصد گرم
۱ عدد پیاز درشت
1/2 استکان آبلیمو
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه
۱ لیوان آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
۱ ق م پودرسیر
طرز تهیه :
اول ماهی کیلکاهای پاک شدمونو بهش پیاز خلال شده و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو اضافه میکنیم و میزاریم دوساعت تو یخچال بمونه و مزه دار شه و استخون وسطش نرم شه و راحت جداشه
بعد دو ساعت ماهیو درآورده و استخون وسطش که نرم شده براحتی جدا میکنیم.
کامل استخون وسطشو درمیاریم.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه 3 نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی
دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب لذیذ و خوشمزه
در ظرفی تخم مرغو با کمی نمک و فلفل و پودر سیر خوب هم میزنیم و بعد دوتا از ماهیارو از قسمت شکم روی هم گزاشته و بعد تو تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری میزنیم اول تو تخم مرغ زده شده با نمک و پودرسیر میزنیم.
بعد در آرد سوخاری میغلتونیم.
سرخشون میکنیم با حرارت ملایم...خیلی خوشمزه میشه و خوردنشم راحته چون دیگه استخون وسطو نداره بفرمایید نوش جان کنید کاملا روش برشته و مغزش پخته و خوشمزه.
منبع: shekarabad95
- ۱۷۰